Saturday, 2 April 2011

Cun....Cun ke Uolllllsssss???????

Hahahahaha.....Cun ke uolls...Ko ingat kau cun diva....Erm out of topic.....Dalam kes ni takde kene mengena ngan kau cun ke atau aku yang cun....Cun yang aku maksud kan sebenarnya adalah cerita yang baru released kat panggung..Panggung uolls....Takleh skima lagi ke uolls...Sapa pelakon dier????Ha kalo nak tau, si pelakon-pelakon yang agak howt dalam cerita ni ialah...ialah uollsss..Memang bahasa melayu sangat....Mentang-mentang baru tengok cerita melayu uollss....Erm pelakon yer uollsss.....Salah seorang pelakon nya ialah....Jeng3...Watak utama Maya Karin....Ke-2 Remy Ishak....And yang lain tu sebagai pemegang watak lain....Sekadar nak memeriahkan cerita tu je......

                                                             ******************

Dalam cerita ni mengisahkan Luan Latisya (Maya Karin) yang bekerja sebagai host of a trashy tabloid gossip TV show, menangkap kekasih nya sendiri yang bermain kayu tiga yang dilakonkan oleh Jehan Miskin. Untuk menenangkan perasaan yang sedang gundah gulana, die (Luna Latisya) dengan keputusan yang mengejut mengajak PA (tak ingat sapa pelakon dier, mampu uolls tengok cerita sampai tak ingat si pelakon....) pulang ke kampung, Kedah. Nama kampung tu Ayer Mata Molek.....Mampu uolls ada kampung nama macam tu......Dan seterusnya....Kalo korang nak tau, korang g tengok sendiri la...Lemak pulak aku nak cerita semua kat korang....Nanti tak suspen la kan.....

                                                            *******************

Eventhough aku kurang tengok cerita melayu, as dier released kat panggung (lagi sekali uolls aku terskima kan diri) aku sokong industri perfileman melayu uolls...Uolls mampu ke buat macam aku???? Kalo mampu , uolls buktikan la uolls.......

Ni uolls cover movie dier...

                                                           *************************

Jangan tak tengok uolls cerita ni....Macam aku cakap kat korang semua, sokong lah industri perfileman Malaysia...Sokong la industri melaya uolls....Tetiba malam ni datang mood menyeru kan...Jangan sampai aku sendiri terseru uolls....Ok lah dah penat nak bercerita ni, nak mandi n take a nap....Chow Chin Chau

                                                                  ********************
P/s : Mood la sangatkan uolls...Padahal baru lepas tengok cerita ni uolls....Bile dengar nak tengok cerita melayu uolls, terus aku terkesima sekejap......Bukan kerusi TAKASIMA uolls....Tapi memandangkan member nak belanja uolls, aku mampukan diri untuk tengok uolls...Memula siap pasang niat nak tidor dalam panggung ( skima lagi), bukan punggung uolls....Tapi biler dah tengok cerita tu, boleh la bagi 3 1/2 bintang....Best la jugak...Ok stop membebel uolls....Tak mampu lagi dah ni......Chow...Wallllllaaaa

No comments:

Post a Comment