Saturday, 2 April 2011

Bosan oh Bosan

Hari ni hari yang sangat bosan bagi aku.... Pepagi lagi dah bangun tolong orang.... Sampai ada ketika aku terfikir, kenapa aku taknak tolong diri sendiri sedangkan aku dengan ringan tulang nak tolong orang lain..Tu lah lumrah alam. Konon-konon karma la kan..Erm padahal tu sebenarnya menyusahkan diri sendiri....Betul la cakap kawan aku, fikir la masa depan kau sebelum buat tindakan. However, sekarang aku rasa aku macam dah tersilap langkah....Hahahahha.....Mesti uolls terfikir apa la sengal aku ni membebel petang-petang ni...Bukan apa, tetiba ngah duduk-duduk ni aku, tetiba datang pulak mood touching kan.... Mampu uolls mood touching macam aku.... Erm nak tak nak aku kene hadapai keputusan aku dengan tabah dan senang hati.....Senang hati?? Macam mana aku nak senang hati sedangkan aku menyusahkan hati orang lain???Mampu uolls senang hati???

                                                             ******************
stress uolls.....


Mampu uolls stress macam ni???? Mesti lah takkan...... Petang ni memang menggilakan aku...Tetiba datang pulak swing mood yang mengharam jadahkan perasaan aku. Pergh terasa gundah gulana ni... Macam nak terbang g mana-mana je rasanya....Owh kalau lah sekarang ada Spagetti Meatball kan bagus...Dah la tengah lapar ni....

nyum-nyum,......
Sedap uolls kalau dapat suap benda alah ni petang-petang ni....Ditambah dengan cakes + coffee. Tetiba teringat pulak kat member aku kan....Dah ar dier rajin ikowt aku g lepak kat Secret Recipe. Lepas habis keje gerenti ar dier ikowt aku g lepak Secret makan cakes and coffee......Rindu kat ko ar Syuk....

Pergh uolls memang menguji iman uolls
Erm tengok la....Biler ikowt sangat perasaan, gerenti ada je pihak ketiga (watak antagonis)  yang menghasut....Jangan cakap uolls tak tau uolls....Memang tak mampu uolls aku nak terangkan..Tapi nak taknak kalu uolls still tak dapat tangkap, aku bagi tau....Pihak ketiga tu SETAN la uolls....

Ni setan betina...Mampu uolls
Ok back to the our main point...Sebenar aku nak cakap yang aku bosan mengadap manusia yang konon berlagak macam malaikat, padahal perangai sama macam setan betina kat atas ni...Mengata orang dier yang lebih, padahal dier terlupa nak suluh diri sendiri bahawasanya (wah terjiwa malaya pulakkan) dier lagi macam setan...Oppsss ni kes bosan ke kes mengutuk ni.....Kedua-duanya sekali.....Aku karang post ni bukan sebab aku nak mengutuk sesama insan, tetapi apabila aku mengadap muka insan ni, tiap kali tu la perasaan bosan tu muncul sebab benda sama jer yang berulang. Apa tidak nya, bila dikata salah dier, dier kata aku jer yang nak betul...Tak ke senget tu.....Aku mohon kepada Tuhan bahawasanya Tuhan melenyapkan memori insan berkenaan daripada kepala otak aku...Aku mohon sesangat ya Tuhan.....Tupp..Tetiba perot lak berbunyi....Ye ar tadi dah la makan mee sup je...Dah la tak sedap....Mengutuk lagi....Mampu uollssss......

Mee sup kah???Kaki ayam kah??REJECTTTTT
Serius aku memang lapar....Perut aku dah merengek-rengek minta suap kan makanan...Tapi dengan tahap kemalasan yang terlampau, tak makan pown takper.....Biar kosong perut....Esok leh makan banyak sikit sebab banyak ruang reserve....Tetiba feeling rindu kat mak aku datang kan.....Dah lama rasanya aku tak jumpa mak aku....Puan mak, i miss u....Hahahahha...Erm so what I'll do next after this????erm fikir kejap......

No comments:

Post a Comment