Sunday, 20 February 2011

MELANKOLIKu

Hari ni aku hepi. Banyak benda yang aku nak crita ni. Dari satu benda ke satu benda. Tapi first of all, aku nak wish gud luck kat diri aku sendiri sebab berjaya siapkan belog aku ni.Perancangan demi perancangan, akhir nya tepat 20 Februari , aku berjaya siapkan belog aku yang tak seberapa howt ni (ala kan baru lagi).

                                                               ada tak hepi macam ni??Bolehh??
                                                                ****************
Melankoliku??? Maksud melakolik tu perasaan dan aku tambah 'ku" dekat belakang tu sebab perasaan tu perasaan aku sorang.Kalau bukan aku, perasaan sapa pulak kan??Takkan aci tepi jalan pulak.

                                                                       suka kau aci kan???

                                                                   ***************
Mula-mula ni memang aku takde idea sangat nak tulis entry apa kan.Takpe-takpe bagi aku masa sikit.Lama-lama nanti korang tengok la, bukan entry dah, journal pe jadah bagai tu semua siap dalam belog ni. Malam ni aku malas sikit sebab rasa nak melingkar. Kenyang makan banyak sangat hari ni. Rezeki murah sangat pulak kan.Semua orang nak belanja makan hari ni. Nak challenge ular sawa.Boleyyyyyyyyyy??

                                                                           aku nak tido jap.jangan ganggu ok..
                                                              
                                                             *****************

p/s: buat korang yang kat luar sana tu, doa2kan lah aku berjaya dalam meng-upgrading belog aku ni.amin

No comments:

Post a Comment