Thursday, 31 March 2011

Malas Episod 2

Dah lama rasanya aku tak melawat blog aku ni kan....Agak2 dah sebulan lebih la gak.....What??Mesti dalam hati korang cakap, tak la lama sangat......Erm bagi aku, even sebulan pon dah cukup lama....Yela nak uruskan hidup sebagai seorang student, yang terpaksa  menyelaraskan masa enjoy dan masa serius dengan tepat dan telus....Wah bermadah helah pulakkan.....Ok jom balik sambung cerita yang tertunggak tu....Selamat la aku masih ingat lagi apa yang berlaku masa tu....
                                                                  **********
Aku menoleh kebalakang.....Dengan terperanjat sekali, aku melihat ada lembaga yang sangat menyeramkan datang kearah aku....Omg.....Ni yang takleh jadi ni....Memang nak kene bagi flying kick kat hantu ni....Siang-siang pon nak keluar takotkan orang ke.......Sengal ke tak.....

Mampu uolls???

Oppssss....Boleh challenge uolls muke hantu ni....Mampoooo...?????Takkan ......Erm cukup-cukup....Bak kata kawan aku, hantu kopek pon tak keluar siang-siang uolls....Hantu kopek pon tau malu...Ni hantu punye jenis memang biadap....Siang-siang pon ada hati nak takotkan aku...Pe lagi aku perati betol-betol muke hantu tu, errrrmmmmm macam kenal je.....Aku tenung, amati yang teramat-amat.......Ok dan sekarang aku betol-betol nak flying kick hantu ni....Rupa-rupanya hantu tu ada si mak ayam a.k.a si diva ratu....Budak rumah aku sendiri...Muka baru bangun tido sebijik macam hantu ........hahahahahah


aku lagi diva uollssss.....mampoooo

                                                                 **************

p/s: watak dalam ni tak la semua betul...time ni sebenarnya aku ngah study sebab petang tu aku ada test....so konon2 sebelum g test, aku karang la citer yang merepek...yeah....

No comments:

Post a Comment